Хубава, хубава ама недомислена

На 15.05.2011г. откриха официално автомагистрала Люлин – супер, време беше. Столицата а и държавата като цяло имаха нужда от тази пътна отсечка. Естествено открването не се размина без малко безредици, малко арести и т.н. Но не това е което ме притеснява, защото още преди откриването имах едно наум, че нещо в тая магистрала не е наред и няколко дни преди откривнето разбрах какво ме е притеснявало толкова…

И прибрайки се вечерта на 15.05 2011г. от работа видях, че съм бил прав…

ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ И ПЪЛНОПРАВНА МАГИСТРАЛА СЕ ВЛИВАТ В КРЪСТОВИЩЕ СЪС СФЕТОФАР И САМО ДВЕ ПЛАТНА – КАТО САМО ЕДНО ОТ ПЛАТНАТА ВОДИ КЪМ СОФИЯ!!!

И какво се получава на практика?

Ще намалим задръстването към Владая, но ще се сдобием с ново задръстване на входа на Люлин. Къде е логиката в това? (То се знае каде е логиката ама не искам да споменавам онази мръсна дума започваща с “П” тук) Където и да е логиката факта си е факт, във вечерта на откриването опашката от чакащи за влизане в София стигаше чак до кръговото под магистралата и това е само началото, почакайте да видите какво ще се случи сутринта в час пик на работен ден.

Просто ще има писъци, кански писъци и много псуване по пътни платна, форуми, вестници и т.н. Защото хората от Княжево и Владая ще спрат да се оплакват от многото трафик, но какво да кажат живщите в Банкя и Люлин, за които този пътен участък е необходим ежедневно? И те ли ще трябва да чакат няколко години докато се разшири кръстовището на входа на Люлин?

Както е казано от народа – “Бързата работа – срам за майстора”. Само се чудя за къде все бързаме, че трябва постоянно да береме срам?

Advertisements

Ти какво ще кажеш...?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s