Нещо вкусно скрито в София

Наскоро посетих за пореден път едно изключително заведение в столицата – La Pastaria Mia Famiglia. Както подсказва името, това е италиански ресторант. Намира се в квартал Лозенец до НПМГ, разполага с просторен вътрешен салон и лятна градина издържани в италиански стил и излъчващи топлина, уют, приветливост и спокойствие. Персонала е винаги усмихнат, готов да помогне при избора и се държи на ниво. Кухнята е изцяло италианска (с изключение на някои наши елементи в менюто), винаги има меню на деня(първо, второ и десерт), а десертите се приготвят на място(включително тирамису и сладолед) с изключение на сезонните плодове(те са от пазара). За почитателите на виното ще кажа, че ресторанта предлага богат набор вина от цял свят.

Цялостната атмосфера на заведението в добавка с любезното обслужване и вкусната храна те предразполагат да се отдадеш изцяло и единствено на изкуството на  яденето.

За кухнята бих казал, че по-хубава лазаня и спаначна салата не съм ял през живота си. Горещо препоръчвам този ресторант на всеки, който приема яденето не само като удоволствие, но и като пътешествие в търсене на новото и различното.

За повече информация може да погледнете тук.

Advertisements

Ти какво ще кажеш...?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s