Малко смях от ежедневието

Тези дни ми се наложи да прескоча за консумативи до оторизирания сервиз, където ни оправят офис техниката в случай на нужда. Няма да споменавам името на сервиза, нито пък фирмата чийто оторизиран представител е. Все пак не искам да правя ненужна рекламна дейност…

Това което ми направи впечатление, оправи ми настроението за останалата част от деня и искам да споделя е една… коркова дъска. Не много голяма дъска, закачена на една от стените в сервиза. Но не дъската е важна а нейното съдържание – разделено логически на две части и с лозунг по средата.

От лявата страна на дъската бяха закачени визитки(поне петнадесет на брой) на най-различни сервизи за офис техника из София – повечето от тях даже ги бях чувал.

От дясната страна на дъската бяха закачени най-различни консумативи за принтери(мастилено-струйни, поне петнадесет на брой) всички до един съвместими и на най-различни фирми или с други думи казано – не оригинални.

Но след тази странна изложба идваше ред и на най-съществената част – ламинираният лозунг в средата на дъската. Сякаш визитките и консумативите бяха едно въведение и изложение към тезата, която беше оповестена в средата на дъската, и гласеше(с големи букви):

НЕОТОРИЗИРАНИТЕ СЕРВИЗИ И

НЕОРИГИНАЛНИТЕ КОНСУМАТИВИ

ВОДЯТ ДО СКЪПИ РЕМОНТИ!

Как да не се засмее човек при вида на такава изложба. С едно съобщение на три реда едновременно предявяваш обвинението и произнасяш присъдата, с уточнението, че съдебните разноски са за сметка на клиента.

Advertisements

Ти какво ще кажеш...?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s