Е** си майката в три сутринта

Събуждам се, книги падат, легло се тресе, гардероб се тресе, врати хлопат, кучета лаят – ебаси майката има земетресение….сигурно десет секунди ни люля…усетило се е в цяла България…хората по форумите вече пишат…до някои интернет сайт-ове няма достъп – да се надяваме, че само кабели са се скъсали. По радиото обявиха – 5.5 – 5.8 по Рихтер, епицентър между София и Перник…часът е 03:35…данни за щети и разрушения още няма…поне къщата още е цяла…

03:47 – Епицентърът е в Перник – 5,9 – 6,0 по Рихтер, няма данни за разрушения и пострадали. В Перник продължават вторичните трусове. При нас всичко е спокойно.

03:54 – Епицентър между Перник и Рударци, усетено в цяла България, най-вече по правите Благоевград – София и Благоевград – Стара Загора. От гражданска защита са излезнали по улиците да проверяват за щети. Все още няма данни за разрушения.

04:22 – От радио Благоевград се свързаха по телефона със специалист, сеизмолог – голямото земетресение вече е отминало, очакват се затихващи вторични трусове. От гражданска защита все още не са сигнализирали за сериозни разрушения – има сигнали за напукани стени, паднали комини и керемиди. Носи се слух за сериозно пострадала къща в Перник. Май ще свирим отбой след полунощ…

04:32 Да ви имам и сеизмолозите пак ни удари силно…..а тамън бях подредил книгите…

05:00 – Общо 16 вторични труса на територията на страната до момента….този в 04:30 се усети най-силно….паднала къща в Родарци, силно повредена къща в Перник…евакуиран блок в столичния квартал Борово. Засега няма данни за сериозни разрушения и жертви.

05:15 Друс, друс къщурките…друс, друс къщурките….земята се тресе (Отново…)

Advertisements

Ти какво ще кажеш...?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s