За мен

SpurchХей, хей…явно ти е станало интересно кой се крие зад псевдонима Spurch? Това съм аз – Иван Николов, обикновен човек, който пише, работи, живее…..и в блога си пише тъй както умее(май почти така го беше написал Вапцаров). Като казах блог – това е блогът ми, моето малко и скромно местенце(което постоянно се разраства) за споделяне на мнения, впечатления, идеи, коментари и лично творчество. В тази хаотична галактика липсва огромната черна дупка около която да се върти и гравитира всичко – пиша за нещата, които ме впечатляват, трогват и интересуват или просто за каквото ми дойде на ума.

Що се отнася до мен, аз съм малко странен, ексцентричен и определено непоправим мечтател. На моменти прекалено прям и директен в нещата, които казвам, на моменти разсеян, отвеян или просто отнесен на някъде – понесен от крилата на едно постоянно живо и неспирно въображение. Въпреки всичко си оставам реалист и се старая да си напомням къде е небето, къде е земята и най-вече къде са ми краката.

Харесвам хубавата музика, хубавата храна и хубавия чай в комбинация с хубава компания(буквално и преносно). Харесвам фотографията, театъра, книгите, пъзелите, дървените маски и дрънкулките, които човек купува за да събират прах по рафтовете(редовно си ги почиствам).

Ще ме видиш да чета книга, да пиша нещо или да си мърморя под носа в транспорта, на пейка в парка или в някое кафене или чайна. (Спокойно, не хапя)

В по-професионален план:

Завършил съм ГИЧЕ “Сесар Вайехо”, познато в София като Втора испанска, живот и здраве до лятото на 2013 ще съм се сдобил и с бакалавърска степен по Информатика от Нов Български Университет (Стига да я приключа тази дипломна). Последните 2 – 3 години се занимавам с дизайн на рекламни материали(на хартиен носител), рекламни карета за списания, визитни картички, фирмени лога, рекламни табели и т.н. За това време съм придобил известен опит и знания при работата с Adobe Photoshop CS4 и CorelDraw X5.  Имам няколко реализирани проекта зад гърба си, които в скоро време смятам да поместя някъде тук из блога. За същият този период започнах да се занимавам по-сериозно и с предметна фотография (рамо до рамо с верния ми Canon D500 и една много гостоприемна палатка).

Говоря свободно Английски и Испански докато с Италианския и Руския няма да си изкарам боя и няма да остана гладен.

Spurch_photo

А сега….стига вече съм говорил за себе си, че сигурно вече ти е писнало от мен и моята скромна натура затова…връщай се към блога и приятно четене. Коментирай, ако искаш ползвай и цитирай, само… моля те…спазвай благоприличие и преди да взимаш ме попитай(така е по-културно).

Ако искаш да се свържеш с мен може да ме намериш на:     ivan.stoyanov.nikolov@gmail.com

Advertisements

Ти какво ще кажеш...?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s